Viktig å vite

Ekstra søppelbil

Av | 12 august 2018

Ekstra søppelbil ankommer første onsdag i måneden! Søppelbilen skal starte ved Odvar Solbergs vei 4 første onsdag i måneder med ulike nr., dvs januar, mars, mai, juli, september og november. Den skal starte ved nr. 46/48 første onsdag i måneder med like nr., dvs februar, april, juni, august, oktober og desember.

Ikke sett ut søppel før kl 1600, og sørg for å ha kontroll med den til bilen kommer! Flere ganger har barn dratt søppel utover fordi den har stått ute hele dagen uten tilsyn. Du har selv ansvaret for å kaste din egen søppel på bilen, ikke forvent at naboene skal gjøre det! Vær også oppmerksom på hva du kan kaste og ikke kaste på søppelbilen!

Hvitevarer og småelektrisk er noe du ikke kan kaste på bilen
Hvitevarer og småelektrisk er noe du ikke kan kaste på bilen, det skal kastes i utsatt bur ved Odvar Solbergs vei 2 (ved grendehuset) og ved bommen ved 46/48, samme dag som ekstra søppelbil. Store ting som kjøleskap, komfyr, vaskemaskin etc. settes på bakken ved siden av. Dette vil bli hentet dagen etter.
VI miner om at følgende ting ikke skal kastes på ekstra søppelbil og ikke i søppelhus: Bilbatterier, mailing, lim, eller lakk, spraybokser, bildekk.
Dette skal leveres til kommunens gjenvinningsanlegg i Brobekkveien 87 eller til andre mottak. Det er gratis å levere. Men transport ditt må du selv sørge for.

EL bil i borettslaget vårt

Av | 12 august 2018

Orremyr borettslag har i utgangspunktet ikke ladeuttak til el-bil i garasje-anlegget.
Ønsker du dette, må du kontakte styret, slik at vi får satt opp et uttak til deg.

Per i dag har styret i Orremyr valgt å dekke kostnadene ved å strekke opp kurs og ladeuttak til el-bil på din p-plass i garasjehuset, men det tilkommer en fastavgift på kr. 300,- pr. måned. Denne blir dekket inn via din husleie.

Det er ikke under noen omstendighet tillatt å begynne å lade med de eksisterende strømuttakene til kupévarmere i garasjen.

Skjemaet under må fylles ut og leveres oss først. Og etter en eventuelt godkjenning må det påberegnes 1 måneds bestillingstid på montering av ladeuttak.

Registreringsskjema for el-bil

Mulig å kjøpe påfyllingskort til bommene våre

Av | 12 august 2018

Sommeren 2018 innførte Orremyr borettslag et nytt betalingssystem for bommene. Tidligere var det kun mulig å betale med mynter. Dette er det nå slutt med og det er kun mulig å betale med et vanlig betalingskort eller et debit/kredittkort. Det er til sammen nesten 20 forskjellige korttyper som aksepteres. Men noen beboere ønsker fortsatt å betale for passering via bommen uten å benytte et vanlig betalingskort. 

Det vil derfor også være mulig fra den 20 august 2018 å kjøpe et såkalt «påfyllingskort» til bruk på bommene våre ved nr. 2 og ved nr. 46/48.

Vi har i lengre tid arbeidet med å finne en løsning for de av våre beboere som ikke har, eller av en eller annen grunn ikke ønsker å benytte et vanlig betalingskort.

Det vil fra den 20 august være mulig å få kjøpt et slikt kort på styrerommet vårt. Kortet koster kr. 250,- og inneholder 10 passeringer igjennom bommen. Kortet koster da kr. 50,- alene uten noen passeringer og minste påfylling er kr. 200,-. Prisen blir da for et nytt kort med 10 passeringer kr. 250,-.

Det er veldig viktig å merke seg at dette kortet kan du når som helst senere komme innom styrerommet å fylle på for kr. 200,- av gangen (mot betaling). Når du har kjøpt et kort slipper du selvsagt utgiften på kortet og betaler da kun kr. 200,- for ytterligere 10 passeringer igjennom bommen.

Dette kortet er et såkalt berøringsfritt kort, og det holder med å legge kortet inntil kortautomaten ved bommene.