Orremyr borettslag
Orremyr brl
Romsås
Navigering

Tak reparasjoner startet

Vi minner om tidligere vedtak/info, om å reparere takene i osv. 40 og osv. 14, nå er påbegynt (uke 37).

Opprigging av brakker

Opprigging av brakker m.m. begynner allerede denne uken (uke 37) i forbindelse med våtroms rehabiliteringen, som begynner neste år. Opprinnelig var dette planlagt til uke 41.

Brakkerigg m.m. til arbeidene blir bak 44-46 til opplysning.

Det er mye forarbeide som skal påbegynnes. I slutten av måneden blir første bygge møte med Sans-Bygg også avholdt. Vi håper da at fremdriftsplan kan spikres ferdig, slik at alle beboere får denne da.

 

Vi arbeider nå også å finne egnet sted og tid til beboermøte, for tun 3 og 4 utover høsten, vi kommer tilbake med mer info, straks tid og sted er satt.

 

Kontrakt undertegnet vedrørende våtroms-rehabiliteringen

Kontrakt undertegnet med totalentreprenør

 

Styret i Orremyr borettslag informerer om viktig fremdrift vedrørende rør- og våtromsprosjektet.

                    

Denne våren og forsommeren har styret i Orremyr og OBOS prosjekt arbeidet med å velge en totalentreprenør til kommende planlagt rør og våtromsrehabilitering i borettslaget.

 

Det ble avholdt en tilbudskonkurranse hvor tre entreprenører leverte tilbud. Gjennom evaluering og avklarende møter, har styret til slutt inngått kontrakt med Sans Bygg AS

 

Sans Bygg AS leverte det beste og rimeligste tilbudet. Sans Bygg AS er en solid entreprenør som har spesialisert seg på denne type prosjekter. De har faste underentreprenører, lang erfaring og gode referanser å vise til. Sans Bygg var for øvrig totalentreprenør ved rør og våtromsrehabilitering i Røverkollen borettslag, her på Romsås for et par år siden. 

 

Styret og OBOS Prosjekt har stor tillit til at Sans Bygg vil gjennomføre prosjektet på en god måte.

 

Les hele rundskrivet her

 

Hilsen

STYRET

 You are at: