Nytt bomsystem i Orremyr

Av | 11 juli 2018

Som sikkert flere er blitt kjent med har vi ved tidligere anledninger annonsert at bomsystemet kommer til å bli skiftet ut. Meningen var at dette skulle skje innen utgangen av april, men så skjedde dessverre ikke. Styret har gjort alt som er mulig, men beskjeden vi nå har fått er grunnet sykdom hos Proxll. Grunnet dette har dette tatt lenger tid enn planlagt. Men arbeidet er nå påbegynt, og vil håper det nye systemet skal være i full drift i løpet av uke 26.

Hva betyr dette for deg?
Prisen er det samme, men fra og med nå vil det ikke lenger være mulig å betale med mynter, men kun med kort. Mer eller mindre alle typer betalings/ og kredittkort vil virke.

Alle utrykningskjøretøyer er selvsagt også på det nye systemet.

Vil ikke bruke bankkort/kredittkort
Dette systemet er foreløpig ikke klart ennå. Det vil komme ny info når det er klart.

Hvorfor begynne med nytt system
Vi har egentlig intet valg, det gamle Oslo-bom system avvikles helt, og da kommer ikke noen utrykningskjøretøyer inn i borettslaget. Samtidig er det er et svært lite ønske også at styret må håndtere mynter og finne en plass som tar imot det. Fler og fler banker har også sluttet med å ta imot så mye mynter dessverre. Dette er en utvikling vi ikke kan rå over.

Parkering
Igjen minner styret om at det på ingen måte er tillatt å parkere innenfor bommene, annet enn ved av/på lessing og flytting. Styret har registrert flere som misbruker at bommen på dagtid står oppe grunnet all trafikk vedrørende våtroms rehabiliteringen vår.