Mulig å kjøpe påfyllingskort til bommene våre

Av | 12 august 2018

Sommeren 2018 innførte Orremyr borettslag et nytt betalingssystem for bommene. Tidligere var det kun mulig å betale med mynter. Dette er det nå slutt med og det er kun mulig å betale med et vanlig betalingskort eller et debit/kredittkort. Det er til sammen nesten 20 forskjellige korttyper som aksepteres. Men noen beboere ønsker fortsatt å betale for passering via bommen uten å benytte et vanlig betalingskort. 

Det vil derfor også være mulig fra den 20 august 2018 å kjøpe et såkalt «påfyllingskort» til bruk på bommene våre ved nr. 2 og ved nr. 46/48.

Vi har i lengre tid arbeidet med å finne en løsning for de av våre beboere som ikke har, eller av en eller annen grunn ikke ønsker å benytte et vanlig betalingskort.

Det vil fra den 20 august være mulig å få kjøpt et slikt kort på styrerommet vårt. Kortet koster kr. 250,- og inneholder 10 passeringer igjennom bommen. Kortet koster da kr. 50,- alene uten noen passeringer og minste påfylling er kr. 200,-. Prisen blir da for et nytt kort med 10 passeringer kr. 250,-.

Det er veldig viktig å merke seg at dette kortet kan du når som helst senere komme innom styrerommet å fylle på for kr. 200,- av gangen (mot betaling). Når du har kjøpt et kort slipper du selvsagt utgiften på kortet og betaler da kun kr. 200,- for ytterligere 10 passeringer igjennom bommen.

Dette kortet er et såkalt berøringsfritt kort, og det holder med å legge kortet inntil kortautomaten ved bommene.