Grendehus

Grendehuset (aktivitetshuset) vårt i Odvar Solbergs vei 2, kan leies av borettslagets andelseiere. Lokalet er trivelig, og kan benyttes til selskaper, fester og flere andre aktiviteter. Det kan dekkes på til og er sitteplasser for opptil 32 personer.

Sjekk nederst på siden her når det er ledig.

Plass til opptil 32 personer Oppvaskmaskin Fult utstyrt kjøkken Hyggelig atmosfære ∗ Grendehuset leies kun ut til andelseiere som bor i borettslaget

For leie av Grendehuset (aktivitetshuset) må du kontakte styret, på epost, telefon eller ved oppmøte i kontortiden i styrets lokaler i Odvar Solbergs vei 22. Du må først fylle ut et søknadskjema for leie av grendehuset. Skriv ut skjemaet, fyll det ut og legg det i styrets postkasse i Odvar Solbergs vei 22. Du vil få tilbakemelding så snart som mulig.

GRENDEHUSET STENGT MIDLERTIDIG!
Grunnet Corona situasjonen i Norge er grendehuset midlertidig stengt for utleie. Vi kommer tilbake når dette er mulig å åpne igjen. Følg med!

Klikk her for søknadsskjema for å leie grendehuset vårt i Odvar Solbergs vei 2
Klikk her for våre utleievilkår for grendehuset vårt i Odvar Solbergs vei 2

Priser og vilkår

Utleiepriser – grendehus
 Leie 1 dag (i ukedager man-tors) 900,-
 Leie 1 dag (på fredag, lørdag eller søndag)  1400,-
 Leie 2 dager sammenhengende (helg)  1800,-
 Leie 3 dager sammenhengende (helg fre-søn)  2200,-

Leie av grendehus må bestilles senest 14 dager før med unntak av begravelser etc. Er datoen du ønsker under 14 dager til, må det avklares med styret. Betaling av grendehus skal skje på betalingsterminal i styrerommets kontortid senest 14 dager før. Vi tar ikke lenger i mot kontanter!

  • Det er svært viktig at du er kjent med våre utleievilkår for grendehuset r du leier!
  • Ved avbestilling senere enn 14 dager før blir kun halve prisen refundert.
  • Hvis flere ønsker å leie lokalet til nyttårsaften, vil det bli loddtrekning.
  • Hvis flere ønsker å leie lokalet for konfirmasjon, vil det bli loddtrekning.
  • Vask av gulv er inkludert i prisen.

Leietiden er fra kl. 14.00 gjeldende dag til kl. 10.00 påfølgende dag. Hvis du ønsker å leie grendehuset, klikk på linken for søknadskjema over og skriv dette ut og fyll dette ut. Legges i styrets postkasse i Odvar Solbergs vei 22.

Sjekk når grendehuset er ledig?