Elbil

Orremyr borettslag har i utgangspunktet ikke ladeuttak til el-bil i garasje-anlegget.

Orremyr borettslag tilbyr pr. desember 2019 to forskjellige alternativer for deg som ønsker å anskaffe en elbil.

 

Alternativ 1

Du kan kjøpe lade boks til elbil som blir montert opp av vår elektriker. Hvor du selv må betale for selve laderen og kabelstrekket (delsum pga, antall meter) til sikringsskap . Pris pr. desember 2019 for denne boksen er kr. 15.000,- I tillegg til dette er det en fast avgift på kr. 300,- som legges på husleia for dekking av strømmen.

Skjemaet under må fylles ut og leveres oss først hvis du ønsker egen lader. Og etter en eventuelt godkjenning må det påberegnes 1 måneds bestillingstid på montering av ladeuttak.

Registreringsskjema for el-bil

Alternativ 2
Benytte ladekort du får av oss på styrerommet. Her betaler du rundt 1 krone kw, pluss en avgift på kr. 40,- pr. mnd. Vi
har 6 ladeplasser utvendig mellom 2 og 3-etasje til garasjehuset vårt. Disse har også dobbel så stor kapasitet i forhold til å lade inne i garasjehuset. Ca 7,3kw.

Fast pr. måned (i bruk eller ei) 40,- kroner
Pr. 1 kwh 1,10 krone
Fakturagebyr 24,- kroner

Bestilling av ladekort til Orremyr borettslag
Bruksanvisning ladepunkt ute

Vi har fått opplyst at det ikke skrives ut noen faktura før beløpet runder 300,- kroner, dette for å spare fakturagebyr.

Det vil komme flere mulige lademuligheter seinere, men pr. 1. desember 2019 er kun dette eneste tilbudet til felles ladning i borettslaget.

Det er viktig at du fjerner bilen straks du er ferdig med landingen. Du behøver selvfølgelig ikke fjerne bilen på nattestid.

Annet
Det er ikke under noen omstendighet tillatt å begynne å lade med de eksisterende strømuttakene til kupévarmere i garasjen.