EL bil i borettslaget vårt

Av | 12 august 2018

Orremyr borettslag har i utgangspunktet ikke ladeuttak til el-bil i garasje-anlegget.

Orremyr borettslag tilbyr pr. desember 2019 to forskjellige alternativer for deg som ønsker å anskaffe en elbil.

 

Alternativ 1
Du kan kjøpe lade boks til elbil som blir montert opp av vår elektriker. Hvor du selv må betale for selve laderen og borettslaget dekker utgiftene til å strekke opp strøm til ladepunktet. Pris pr. desember 2019 for denne boksen er kr. 15.000,- I tillegg til dette er det en fast avgift på kr. 300,- som legges på husleia for dekking av strømmen. Regninga for å strekke opp en kurs til ladepunktet dekkes av borettslaget.

Skjemaet under må fylles ut og leveres oss først hvis du ønsker egen lader. Og etter en eventuelt godkjenning må det påberegnes 1 måneds bestillingstid på montering av ladeuttak.

Registreringsskjema for el-bil

Alternativ 2
Benytte ladekort du får av oss på styrerommet. Her betaler du rundt 1 krone kw, pluss en avgift på kr. 40,- pr. mnd. Vi
har 6 ladeplasser utvendig mellom 2 og 3-etasje til garasjehuset vårt. Disse har også dobbel så stor kapasitet i forhold til å lade inne i garasjehuset. Ca 7,3kw.

Fast pr. måned (i bruk eller ei) 40,- kroner
Pr. 1 kwh 1,10 krone
Fakturagebyr 24,- kroner

Bestilling av ladekort til Orremyr borettslag
Bruksanvisning ladepunkt ute

Vi har fått opplyst at det ikke skrives ut noen faktura før beløpet runder 300,- kroner, dette for å spare fakturagebyr.

Det vil komme flere mulige lademuligheter seinere, men pr. 1. desember 2019 er kun dette eneste tilbudet til felles ladning i borettslaget.

Det er viktig at du fjerner bilen straks du er ferdig med landingen. Du behøver selvfølgelig ikke fjerne bilen på nattestid.

Annet
Det er ikke under noen omstendighet tillatt å begynne å lade med de eksisterende strømuttakene til kupévarmere i garasjen.