Ekstra søppelbil

Av | 12 august 2018

I desember var siste gang for komprimatorbil i Orremyr borettslag for denne gang. Dette har vært en fin ordning for alle beboere i Orremyr i mange år.

Det vil bli fra onsdag formiddag den 8 januar 2020 satt ut containere på hvert tun istedenfor. Disse blir hentet på torsdag. Vi forsetter med samme dato som tidligere. 1. januar er en helligdag, og da blir det ingen søppelbil/container uansett. Så første
ordinære onsdag i januar er onsdag 8 januar.

Beklageligvis har den tidligere ordningen med komprimatorbil blitt svært dyrt for Orremyr. Vi har bedt vår vaktmester å velge beste plass(er) hvor disse containerne kan stå.

Det vil si du kan ikke sette søppel foran din oppgang lenger. Du må selv putte dette oppi containeren der den blir plassert.
Mer informasjon om plassering kommer seinere.

Hvitevarer og småelektrisk er noe du ikke kan kaste på bilen
Hvitevarer og småelektrisk er noe du ikke kan kaste i containeren, det skal kastes i utsatt bur ved Odvar Solbergs vei 2 (ved grendehuset) og ved bommen ved 46/48, samme dag som container kommer. Store ting som kjøleskap, komfyr, vaskemaskin etc. settes på bakken ved siden av. Dette vil bli hentet dagen etter. Vi miner om at følgende ting ikke skal kastes på ekstra søppelbil og ikke i søppelhus: Bilbatterier, mailing, lim, eller lakk, spraybokser, bildekk.
Dette skal leveres til kommunens gjenvinningsanlegg i Brobekkveien 87 eller til andre mottak. Det er gratis å levere. Men transport ditt må du selv sørge for.