Ekstra søppelbil

Av | 12 august 2018

Ekstra søppelbil ankommer første onsdag i måneden! Søppelbilen skal starte ved Odvar Solbergs vei 4 første onsdag i måneder med ulike nr., dvs januar, mars, mai, juli, september og november. Den skal starte ved nr. 46/48 første onsdag i måneder med like nr., dvs februar, april, juni, august, oktober og desember.

Ikke sett ut søppel før kl 1600, og sørg for å ha kontroll med den til bilen kommer! Flere ganger har barn dratt søppel utover fordi den har stått ute hele dagen uten tilsyn. Du har selv ansvaret for å kaste din egen søppel på bilen, ikke forvent at naboene skal gjøre det! Vær også oppmerksom på hva du kan kaste og ikke kaste på søppelbilen!

Hvitevarer og småelektrisk er noe du ikke kan kaste på bilen
Hvitevarer og småelektrisk er noe du ikke kan kaste på bilen, det skal kastes i utsatt bur ved Odvar Solbergs vei 2 (ved grendehuset) og ved bommen ved 46/48, samme dag som ekstra søppelbil. Store ting som kjøleskap, komfyr, vaskemaskin etc. settes på bakken ved siden av. Dette vil bli hentet dagen etter.
VI miner om at følgende ting ikke skal kastes på ekstra søppelbil og ikke i søppelhus: Bilbatterier, mailing, lim, eller lakk, spraybokser, bildekk.
Dette skal leveres til kommunens gjenvinningsanlegg i Brobekkveien 87 eller til andre mottak. Det er gratis å levere. Men transport ditt må du selv sørge for.